Slide

Літературний орієнтир

Останні пости

Етимологія щастя

Своєрідний літературний посібник для чоловіків та жінок. Не вчить, а дозволяє відкривати себе один для одного у щемких митях душевного затишку та духовного піднесення. Ти будеш вражений тонкою жіночою філософією, бо це вільний стиль, вільної жінки у вільному слові вільної думки. Читається чуттєво, але не занадто (занадтих речей не буває).

Коли душа виростає з пелюшок і пускається у мандри пізнання світу, проходить певні стадії, переступає одні за другими пороги, насолоджується світлом, розпізнає тіні і темні плями, вивчає себе саму, пірнає, вчиться плавати, відчувати твердь під ногами – все це стає її досвідом. З ним Світлана Кедик прийшла до читача. І він промовляє до нього, захоплює, бентежить, викликає емоції, примушує думати, сперечатись самому з собою, віднаходити нові формули, дорослішати. Бо це і є життя. Бо що є Любов? «У такому стані хочеться жити» – говорить авторка. Отож, «Смакуйте на здоров’я»! – "Етимологія щастя". (Тетяна Рибар)

Підпишіться на
нашу розсилку новин!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва

    c

    Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

    Підпишіться на нас!

    А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва