Чай. Печиво. Тазик цукерок.

ПодіїЧай. Печиво. Тазик цукерок.

Чай. Печиво. Тазик цукерок.

Акварельний чай крізь живопис припудреного печива вилився на стіни Імпасто солодкими кольорами…

Ось, приблизно таким був настрій у аурі жіночої творчості де виставкова галерея приймала гостей весною і теплом творчого духмяну. Харизма віяла з-під усюди: чи то з живопису, чи то графіки… у різних стилях і навіть глини зліпленої дбайливими руками. Та й взагалі, без жіночих рук у цьому світі ( і не в цьому також)  – ніяк. У них і любов, і турбота, і творчість.

Букет жіночої творчості  представили:

Вікторія Тайпс

Народилася в місті Свалява. Закінчила Ужгородський коледж мистецтв ім.. А.Ерделі та Закарпатську академію мистецтв.

Ірина Товт

Народилася на Львівщині. Закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет ім.. Івана Франка. Вільний митець.

Маргарита Тегзе

Уродженка Полтавщини. Закінчила Полтавський національний технічний університет ім.. Ю Кондратюка. Є головним архітектором Виноградівського району та викладає образотворче мистецтво в дитячій школі мистецтв ім.. Б.Бартока.

Діана Добош-Брода

Народилася на Виноградівщині в с.Онок. Закінчила Ужгородський коледж мистецтв ім.. А. Ерделі і Закарпатський художній інститут. Працює викладачем дитячій школі мистецтв ім.. Б. Бартока

Мар’яна Гаврило

Народилася на Виноградівщині в с.Онок. Закінчила Ужгородський коледж мистецтв ім.. А. Ерделі і Закарпатський художній інститут. Працює викладачем дитячій школі мистецтв ім.. Б. Бартока.

Гелена Матій

Виноградівчанка. Закінчила Мукачівський технологічний інститут, згодом – Магістратуру. Заступник керівника об’єднання художників «Мистецька Угоча».

Валентина Костьо

Уродженка Волині. Керуюча виставкової зали «Імпасто». Авторка двох книжок для дітей «Відчуття щастя», «Намистинки» та співавторка збірки поезій «Трикутник».  

Ольга Гал

Народилася у Виноградові. Закінчила Львівську національну академію мистецтв, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

P.S. Чай з повидлом, лимоном, печивом та цукерками – посиденьки під французьку музику, жарти і весну. Відкриття виставки в Імпасто перейшло у домашній затишок…

Смакувала Світлана КЕДИК

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва