Повернись живим, солдате!

ГалереяПовернись живим, солдате!

Повернись живим, солдате!

Учні виноградівської дитячої школи мистецтв ім. Б. Бартока відіслали воякам АТО листівки з малюнками та побажаннями вертатися живими.

Страшні події в нашій країні не можуть оминути сьогодні нікого. Кожен допомагає чим може: один перераховує гроші на армію, другий приносить до координаційного центру потрібні солдатам речі, третій допомагає молитвою. Діти, на жаль, зараз теж мусять усе усвідомлювати, але вони розуміють що так само можуть допомогти. Можуть підтримати, підбадьорити, утішити.

Учні школи мистецтв малювали для вояків малюнки та писали до них побажання. Хтось малював суворі військові будні: солдатів, танки і літаки, хтось – як хлопців чекають вдома, хтось – радісне і щасливе майбутнє України. Всі роботи були дуже різні та їх об’єднувало одне – всі вони були наповнені дитячою щирістю та любов’ю. Всі витвори прикрашав український прапор та слова: “Повертайтеся скоріше!”, “Слава героям!”, “Україна переможе!”…  Бо нічого нема добрішого за щирі дитячі слова і немає більше любові ніж у наївних дитячих малюнках. Тож нехай ті, хто отримають ці листівки, знають, що вони воюють не марно і нехай всі дитячі побажання збудуться якнайшвидше.

Ольга Тіводор

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва