Пам’ятники Виноградівщини. Пам’ятник велосипеду

ІсторіографіяПам’ятники Виноградівщини. Пам’ятник велосипеду

Пам’ятники Виноградівщини. Пам’ятник велосипеду

Пам’ятки велосипеду можна знайти повсюди: Тбілісі, Рига, Київ, Сімферополь….є він і в місті Виноградів, створений студентами Ужгородського художнього інституту ім. А. Ерделі (Василь Криванич, Степан Руснак).

Два металеві велосипеди (дитячий та дорослий) встановлені навпроти колишнього кінотеатру «Промінь» в 2013 р. Ретро колеса та клаксон від минулого, сучасними ж є фара та спиці коліс, деякі з яких покручені та зрощені, бо в дорозі всяке може статись, і велосипедисти про це знають добре. Поруч встановлено спіралеподібне пристосування для сучасних велосипедів, дуже доречно, адже велосипед досить поширениц тут вид транспорту.

Валентина Горнецкі

Закінчила Ужгородський Національний університет. Вивчала туризм та історію. Свого часу займала посаду завідувачки сектору туризму та транскордонного співробітництва Виноградівської РДА. Учасниця та організаторка ряду туристичних проєктів, екскурсовод. Прагне нових пізнань та самовдосконалення.

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва