Про Нас

Про Нас

Виноградівські Вогні

«Виноградівські Вогні» – культурно-мистецький портал представлений у вигляді культурних подій, літоглядів, інтерв’ю з творчими людьми,  описового знайомства з особистостями краю,   історичної довідки про Виноградів, мистецьких таємниць різних тем, технік та жанрів,  оригінальних авторських художніх творів та книг…

Автори  мистецького порталу:

Здена Бобош – поетка  й музикантка;

Василь Горват – літератор та письменник;

Валентина Костьо – казкарка, художниця, поетеса;

Іван Біланчук – краєзнавець;

Марія Конкіна – керівник Виноградівського відділення МАЛіЖ;

Ольга Гал – член Національної спілки майстрів народного мистецтва України;

Валентина Горнецкі – любителька історії краю, туризму та географії; 

та інші.

Долучитися до творчої спільноти можна в якості вільного Читача (пооцінювача творчості у всіх її проявах) або у якості автора (писати на адресу: svitlanakedyk@gmail.com)

Засновниця, редактор та фінансове забезпечення – Світлана КЕДИК.

Технічна підтримка – Томас Товт. 

Проект є НЕКОМЕРЦІЙНИМ.  

Публічна оферта (умови користування сайтом)

АВТОРИ

Якщо ви вирішили стати автором сайту «Виноградівські Вогні» www.vinvogni.com.ua, ви повинні знати, що будь-яка особиста інформація, надана вами, може бути прочитана, зібрана чи використана користувачами сайту  і може бути використана на інших  ресурсах в мережі Інтернет.

Стаючи автором сайту «Виноградівські Вогні» ви погоджуєтеся на те, що ваші дії будуть публічними. Крім того, вони можуть бути включені у RSS-канали, API, і стати доступними для інших веб-сайтів за допомогою інших форматів. В результаті, надана вами інформація може з’явитись на інших веб-сайтах, блогах, та ін. Майте на увазі, що ми не несемо відповідальності за будь-яку особисту інформацію, яку ви вирішили оприлюднити, і ви погоджуєтесь, що ця інформація буде вважатися такою, що була надана вами, а не “Виноградівськими Вогнями”

Реєстрація на сайті

Реєстрація на Сайті відбувається через “реєстраційну форму”. В якості Користувача Сайту Ви матимете можливість коментувати публікації. Потенційний автор має звернутись з відповідною заявою до редактора сайту «Виноградівські Вогні»  на вказаний

E-mail: svitlanakedyk@gmail.com Після чого редактор надасть відповідні права доступу для публікування матеріалів.

Зареєстровані користувачі (автори) отримують логін і пароль. Після чого автор має можливість змінити скомпонований системою пароль на власний. Відповідальність за збереження/зміну логіна та пароля лежить на авторові. 

У разі втрати реєстраційних даних, їх можна відновити.

ЧИТАЧІ

Ми надаємо вам можливість переглядати оригінальні твори (статті, фотографії, художні твори та інше )  авторів сайту «Виноградівські Вогні»  та використовувати їх у рекламних цілях в будь-яких засобах масової інформації, інших ресурсах мережі Інтернет з зазначенням імені автора та посилання на сайт www.vinvogni.com.ua або з особистого дозволу автора в усній чи довільній письмовій формі.

УВАГА! Вище викладений матеріал просимо вважати  публічною офертою про користування сайтом.

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва