Трикутник

КнигиТрикутник

Трикутник

“Трикутник” – трилогія творчої ініціативи трьох незалежних жінок – кардинально різних у стилі письма, але об’єднаних поетичним шармом. Можливо, саме тому, у міжрядкових інтервалах лірична героїня виринає алюзією чуттів…

Книга розрахована на широке коло читачів.

Видано в рамках проекту “Виноградівські Вогні” – культурно-мистецький Інет-портал www.vinvogni.com.ua

Поезія “Трикутника” має гострі кути, має акценти. Це три вершини, і три вулкани, пірамідна центричність і тендітність трилисника. Можливо поезію важко вкласти в такий геометричний ландшафт, але вона легко вивільняється з нього на поклик. Живе слово може приймати любу форму. Тут – це трикутник, трипоезія…

Валентина Костьо

Поезія  – це насамперед словоточина в інший вимір, міст між реальністю і творчим сприйняттям.  Це арт-терапія і пошуки. Це стик спокою і хвилювання, на якому балансуєш з відчуттям лоскоту у хребті. І, звичайно, це несамовита розкіш бути собою.

Здена Тесличко

Алюзія здорового глузду, без докору сумління,  коли на рівні підсвідомості поринаєш у надсвіти реальності…Теорія втіхи, що тішить власне ego –  образ людини, який дозволяє уподобитись Богу у всій повноті Творця – Слово. Слово народжене з нетлінної думки. Поезія  «Трикутника» – це відсутність часу крізь призму вічності незалежно від кутів та їх гостроти.

Світлана Кедик

Характеристики:

Назва:  Трикутник

Співавтори: Валентина Костьо, Здена Тесличко, Світлана Кедик

Видавець: Стасюк Л.С.

Мова: Українська

Рік видання: 2017

Кількість сторінок: 127

Формат: 60×84 мм

Палітурка: М’яка

Папір: Офсетний

Тираж: 200

ISBN 978-617-7461-99-8

Тип: Паперова

Література країн світу: Українська література

Література за періодами: Сучасна література

З питань придбання книжки звертайтесь: 

svitlanakedyk@gmail.com

valentinakostjo@gmail.com

poetsestra@gmail.com

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва