Вінок

Вінок

Лягали дні, лягали ночі у вічність сном сповивши тіло
на смак терпким й пророчим в грайливім мерехтінні.
Ховався захід за світанком, а дощ шукав прихистку в сонця і вже тому тоненьким щастям кидав на землю свої великі сльози. Серпанком місяць обійняв грайливі зорі і освітилася алея, якою ми удвох ішли з тобою.
Ти грав на скрипці відчуттів старанно напружуючи струни, хотів створити світ для мене та без суму в звучанні тиші й дихання між нами… І в мить обмовився словами – буря. 
Кидався грім із блискавиці прямісінько у наші хтиві лиця, відголос шукаючи в одежі, що мокрим шовком понесла мене в безмежжя й тебе за мною. Кидався грім луною розсікаючи і дах і стелю над ложем тим, що вистелило зоряну алею.
Вітер, немов роздмухував багаття тріпочучи легенько штори з листя стукотом гілок. В пориві,  тіні на зблідлих стінах малювали щастя фарбами на полотно.
І стихли хвилі, випрямили свій тендітний стан, бо вирішили потекти за сонцем, яке в собі топило океан. 
Лягали дні, лягали ночі на підвіконня мого віконця, як наставала тиша небайдуже і так охоче повзли підлогою у ліжко. Смикали мене за ніжку, пестливо вигріваючи буденності танок… вже цілу вічність  дивлюсь, як ніжно плетивом любові снуєш околицями наш вінок.

Світлана КЕДИК, “Світ Добра”

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва