Тиша кохання

Світ ДобраТиша кохання

Тиша кохання

Я – тиша. 
Ти – мій оберіг.
Рівновагою розбиваю коліна об космічний поріг перед тобою. Молюся. У видінні, в мереживі мрій, в круговерті пилу й азоту, трішки вогню, води, краплиночку вітру. Я тишу порушу собою  для цілого світу. Фізика снів бентежних тремтінь, без окуляр і дотик емоцій. Божевільна – кажуть. Неправда, бо істина в тому, що я тебе хочу. Хочу губити в обіймах фарбами німої картини і хай тече полотно до країв. Божевільна – кажуть. Неправда, бо істина в тому, що ти сотворив. Сотворив подих тиші у диханні свому, прискорив, сповільнив, завмерши воскрес. Фізика снів? Неправда. Це образ небес.
Тиша.  
Я – тиша. Намалюй мені очі в зіницях любові. Нехай будуть карі, довгі вії, густі брови. Нехай будуть щоки рожево-кругленькі і губи до болю тоненькі схожі… Схожі на паросток того цілунку, що стане рікою в Раю. Зірка на лобі, кожна вимовлена хвиля – Слово. 
Люблю твій почерк і дихання ніздрів запахом  чоловічого поту. Божевільна – кажуть. Неправда. Бо істина в тому, що я тебе хочу.
Обіймами зеленого шуму, хлюпотінням  тінню підкорених дерев, у кронах пишноволосими стогонами вітру, краплинами роси і співом сонячного світла, того тепла яке обігріє ріллю, зоре, посіє. Насіння зійде у вечірній імлі аби зустріти зорю. 
Божевільна – кажуть. Неправда. Істина в тому – люблю.  
А волосся нехай буде кольору каштана  –  шовкове, ніжно колюче. І я зійду із твоєї картини обрамлена тендітним станом, зодягнена в шати бажання, розбивши коліна об космічний поріг цнотою перед тобою стану аби мене зодягнув ти у тишу кохання, мій оберіг.

Світлана КЕДИК, “Світ Добра”

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва