Владислав Беланінець: експозиція спогадів

ПодіїВладислав Беланінець: експозиція спогадів

Владислав Беланінець: експозиція спогадів

Я не хочу говорити про долю, бо долю собі він створив сам. І на цьому крапка.

Хист чи бажання?

Муза чи наполеглива праця над собою?

Автентика чи першоджерело особистісних рис?

Отже, жити, щоб вирости. Жити щоб заснувати та винести з особистого «творчого нутра» загальну картину близьку психологічним складом до зовнішнього світу сучасного суспільства.  Яка може бути сучасність у змальованих митях сільського колориту, чи пейзажних довершень окремих куточків рідного краю? Яка може бути суть у кольорі, що ятрить серце та душу з першого погляду, наче, перше кохання – з першого споглядання, з першого дотику?….

dav

Дитяча безпосередність та своєрідний світ дитинства – бо його роботи навіяні спогадами, як не дивно, не автора, а споглядача; затаєна мить спокою, що нескориш ані минулим, ані прийдешнім, лише «виростиш» її в собі і підеш заціплений назавжди. Ні, я не перебільшую. Гіпербола моїх думок не  зможе перевершити таланту людини, яка починає свій творчий шлях тихим, скромним кроком, але зважено і впевнено.

Я вражена до сліз.

Довідково:

Владислав Беланінець

Народився 1995 року в місті Виноградів. До 9-ти років жив в селі Фанчиково.Після закінчення Перечинської ЗОШ поступив до Закарпатського художнього інституту, факультет живопису. Викладач – Атілла Коприва.

В 2011 році став лауреатом шостого міжнародного мистецького конкурсу-фестивалю, що проходив в Криму.

Після закінчення вузу працював два роки за кодоном.

Живе у Виноградові. Працює в магазині сантехніки.

Світлана КЕДИК

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва