Знімаючи маски буденності

ПодіїЗнімаючи маски буденності

Знімаючи маски буденності

…Маска світу зідрана з вічності. Тої вічності де людина підперезавши уяву реальністю заколисує ілюзії буденності.

Так і живемо у дуальності, з брехнею в очах замість щирості та виразом маски замість обличчя. Міміка втіхи й розради вимальовує певні стандарти та догми. Догмати у своїй геніальності вирішують проблеми «великих», а «малі» тим часом, дотлівають на попелищі абсурду. І немає ради суспільному божевіллю хіба що у ДОТИКУ СЛОВОМ у ДУМЦІ де зупинишся на будь-якій миті, без розуміння простору та часу. Так література рятує від шизофренії, адже так чи інакше є Ти і ГЕРОЙ твого твору…

Дотик словом в передчутті новорічного дива  відтворили автори Виноградівщини.  Читанки в масках зідрали буденність  з облич на мить літературного експромту. ..

Твори читали: Здена Тесличко, Валентина Костьо, Іван Говбан, Світлана Тарнавська, Ірина Криванич, Євген Грін та Світлана Кедик.

Чергова зустріч відбулася в читальній залі Виноградівської ЦРБ. А це, вже закономірно, означає – домашній затишок та тепло, невимушеність та розкутість, креатив та відображення  особистісного творчого потенціалу.

Година доби 28.12.2016р, 16:00 к.ч. залишиться в історії Виноградова, як літературний маскарад – «Дотик словом в передчутті новорічного дива».

Світлана КЕДИК

Фото: Олег ІЛЬЧИН

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва