без гравітації

Книгибез гравітації

без гравітації

«…Поезія, як наслідок впливу сучасного швидкозмінного світу, який формує нашу багаторівневу свідомість. Зазвичай більшість читачів називають таку поезію «незрозумілою», але це вже не проблема поезії. Це проблема готовності читача».

Василь Горват

Письменник/журналіст

Збірка поезій «без гравітації» –  це друга збірка авторки, призначена індивідуально відгукнутися  у душі кожного читача та віднайти споріднені з автором паралелі у переживаннях та емоціях. Сама назва книжки відповідає її вмісту – бажанню людини вирватись із земного буденного і прагненню пізнати  щось вище – через енергетику свого творчого сприйняття. Саме такий і напрям 5-х розділів, на які вона поділена: від людської «запрограмованості», що веде до самознищення – крізь дитячі образи, споріднені із дорослою реальністю – через поетичне лікування та асоціативну абстрагованість – до втрати гравітації банальної суєти ліричним героєм.

До кожного розділу подана своя ілюстрація, яка відображає настрій і зміст віршів. Об’єднуючим елементом  усіх ілюстрацій, як і самих поетичних творів, виступає людина – як складний персонаж, багатогранна індивідуальність, в якій переплетене високе і нице, але яка прагне досягнути якогось вищого рівня розуміння навколишнього і внутрішнього світу – через поезію. А поезія – за словами авторки – «це коли слова падають вверх».

Характеристики:

Назва: без гравітації

Автор: Здена Тесличко (Бобош)

Видавець: ТОВ «ІВА»

Мова: Українська

Рік видання: 2015

Ілюстратор: Діана Добош

Кількість сторінок: 120

Ілюстрації: Кольорові

Формат: 84×108 мм

Палітурка: Тверда

Папір: Офсетний

Тираж: 300

ISBN 978-617-501-097-6

Тип: Паперова

Література країн світу: Українська література

Література за періодами: Сучасна література

З питань придбання книжки звертайтесь: 

poetsestra@gmail.com

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва