Нарада у ванні

ПрозаНарада у ванні

Нарада у ванні

Ванна збовтує вечірні години краплями вологи. І хто б міг подумати, що вода може заспокоювати. Чи то випиваєш її, чи занурюєшся у неї ефект однаковий – насолода.
Насолода втамувати спрагу або насолода попестити тіло рідиною, що збуджує на спокій, безухильно провокує на рівновагу. В інакшому випадку ти просто захлинешся і помреш. Людям буде байдуже захлинулась ти водою у ванні, чи світом у якому живеш.
Нарада у ванні почалась щойно він увійшов та зачинив за собою двері назамок. Зняв футболку, спортивні штани, труси, долонею торкнувся купелю, як завжди вигукнувши – та вона гаряча!
Зараз ти її охолодиш – відказую.
Боязко залізає в корито, поволі сідає, за хвилину випростується навпроти мене. Ми мовчки дивимося один на одного. Я вже надто розпарена з розпашілим обличчям посміхаюсь на міряю пальчиками ніг його торс. Окремі ореоли бажання виростають прямо з мильної піни. Поцілунками всідаються на його щоки, непоголену бороду, ніс, очі. Цілую чоло і мокро сповзаю на чоловіче тіло. Просто лежу. Час від часу народжую припливи й відпливи…
– А ти знав, що вода може заспокоювати?
– Вже знаю.
– Що тебе найбільше тішить у житті?
– Ми.
– І ти можеш сказати, що щасливий?
– Навіщо казати те, що і так очевидно. А навіщо ти задаєш стільки непотрібних питань?
– Вони насправді не непотрібні. Вивчаю ситуацію.
– У ванні?
– Яка різниця де, головне – з тобою.
Викручені миті зі спірального типу мислення мокрим шармом осідають на спину масажуючими рухами. Мені ні до чого немає діла окрім насушних ситуацій, що поєднують двох людей, які поринають у нірвану домашнього затишку, виплеканого з кільканадцятилітнього досвіду спільного життя: почесати спинку проти часової стрілки, покусати вушко, полоскотати шию…вивернути кишені, розділити гаманець на частини найнеобхідніших речей і без зайвого галасу, нарешті вилізти з ванни, огорнутися теплим рушником та мовчки податись у ліжко й задрімати. І нехай він десь бродить по хаті в господарських клопотах я спатиму. Бо романтика це не свічки, і не квіти, не вино й подарунки. Це сон у який поринаєш без болю прокинутись в реальності.

Світлана КЕДИК

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва