Мистецьке життя в мозаїці архітектоніки

ПодіїМистецьке життя в мозаїці архітектоніки

Мистецьке життя в мозаїці архітектоніки

У виставковій залі “Імпасто” відкрилася виставка творчої групи молодих живописців нашого міста “Мистецьке життя”, заснована 24 травня цього року. 50 творчих робіт Владислава Беланінця, Альони Стасюк, Діани Добош-брода. Валентини Костьо та Іванки Чересне тут виставлені га огляд відвідувачів і зайняли своє чільне місце.

Увагу шанувальників образотворчого мистецтва привернули картини із зображенням церков, написаних під час виїзних пленерів в селах Новоселиці на Виноградівщині, Олександрівці та Крайникові на Хустщині, Бене на Берегівщині, Колодне на Тячівщині, старого млина у великих ком’ятах, церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці та римо-католицького собору Вознесіння та монастиря монахів-францисканців у Виноградові.

За ці унікальні роботи з серії “Мозаїка архітектоніки” з нагоди Дня художника та за вагомий внесок у розвиток образотворчого мистецтва району молоді митці нагороджені грамотами місцевої влвди. Прибулі на виставку члени хустського об’єднання “Митці верховини” тепло привітали виноградівців з цією непересічною мистецькою подією, піднесли нагородженим букети осінніх квітів.

Теплі слова подяки у свій адрес почув і відомий митець з Харкова, Олег Омельченко. Із своєю молодою сім’єю з березня проживає у Виноградові. При виставковій залі “Імпасто ” він успішно започаткував школу юних художників. Вона тут працює по неділях, з 12 до 14 год.к.ч. і молодим талантам міста допомагає успішно розвиватись, Творчу роботу Олега Вікторовича належно оцінено і він теж нагороджений грамотою.

Тож усіх майстрів живопису і чарівного пензля, а їх на мальовничій Виноградівщини проживає 48 художників, щиро вітаємо з їхнім професійним святом! Натхнення всім і чарівних полотен, які будуть писатися ними, чекаємо радо.

Марія КОНКІНА,

керівник Виноградівського відділення ГО МАЛІЖ

Я нікому не віддам твою весну, край зелений і незайману красу, дикий ліс, квітучий яблуневий сад, тиху велич переплетених Карпат! Україна - моя радість і журба, моя тиха, віком стомлена сльоза. Ми разом з тобою будемо завжди, моя пісне, білим голубом лети... Люблю дітей за їх наполегливість, неупередженість та щирість...

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва