Мед

Ну от і все. Я тут – з тобою. Живу у мирі чи в Раю, живу тією нашою Любов’ю, яку ось вічність вже несу. Мене голубиш, любий, і дивишся неначе вперше. Ковтаєш мої губи і калатаєш серцем. Воно неначе в пічці, гнітиться, зараз вже готове… і я розпечена, як завжди  віддаю себе  безбожно. Та ні, Божественно і мило… вмиваю твої руці і місце те, яке дбайливо і охоче  горнеться до мене усім твоїм єством, не тільки тілом…

Я тебе хочу – прошепотів зненацька, майже мовчки – душу дав мені. Я влила її в чашу, випила до дна… В легкім сп’янінні, в мереживі думок, в танку непристойних почуттів  оголилась серед людських життів, на коліна стала перед тобою, аби напитись вдосталь  хмелю від  Любові. 

А зорі сипались дощем на Землю. Так вмивалася Земля. Неначе чистими сльозами – спраглими вустами твоїми і моїми ковтала присмак Сонця-Солов’я. Її ледь чутні стогони рвались на волю, як лава та розпечена в горі, так ми дуріли божевіллям  знову у непорочній нашій самоті. 
– Моя голубко...
– Я знаю сизий.
– Мій янголе…
– Дитя.
– Ти любиш?
– Ні, я мию тебе у водах Райського Життя.
– Течи!
– Затікаю… так ніжно палко прямо в груди, обповзаю краплями  твої поля… ти тільки глянь у небо!

Посипались сніжинки стрімголов, вкрили наше тіло, яке злилось в єдине. В його долонях я, а він – в моїх обіймах, залипли.

Світлана КЕДИК, “Світ Добра”

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва