На молитву щиру, сюди проситься душа

ПодіїНа молитву щиру, сюди проситься душа

На молитву щиру, сюди проситься душа

Вчора, у Виноградівському міському храмі Зіслання Святого Духа,  пройшла урочиста Архієрейська служба, за участю владики НІЛА та десятка духовних священиків місцевого деканату. Приурочена вона була  пам’ятній події – 30-ти річчю рукоположення на священство отця Миколи ДЕРБАКА. Протягом тривалих   років своєї служби, при даній церкві, на вулиці Тюльпанів у Виноградові, наш духовний наставник  згуртував  надійну  парафію, жіночу спільноту  “Матері в молитві”, численну громаду  постійних відвідувачів  храму Зіслання Святого Духа та  вірників, які перебувають в лікарні на тимчасовому  лікуванні.  Разом з людьми, саму будову церкви привів до ладу, зробив справжнім Божим домом  куди на молитви проситься сама людська душа. 

Стопами  батька  по життю зараз  ідуть його  син Микола Дербак – молодший, який служить в Ужгороді та зять Олександр Егреші – обслуговує вірників Оноку. Внуки отця Миколи – Василько, Сашко та Тадей теж долучаються до церковного життя, радо допомагаючи дідусеві у проведенні Богослужінь.

Духовного ювіляра тепло привітали прибулі на службу гості, юні члени церковної громади, які щиро подякували отцю Миколі за те, що постійно відчувають його  доброзичливу  батьківську опіку  і повчання  основ християнської віри  та  Божого слова, піднесли  йому  десятки букетів червоних троянд. На згадку про цю хвилюючу в житті громади  подію дорослі і діти виявили щире  бажання сфотографуватись з  владикою Нілом, його духовними побратимами та самим ювіляром. Новими світлинами, зробленими в це світле  Свято верховних апостолів Петра І Павла  зможуть вдало доповнити свої альбоми.

Марія Конкіна 

очільниця Виноградівського відділення ГО МАЛІЖ

Я нікому не віддам твою весну, край зелений і незайману красу, дикий ліс, квітучий яблуневий сад, тиху велич переплетених Карпат! Україна - моя радість і журба, моя тиха, віком стомлена сльоза. Ми разом з тобою будемо завжди, моя пісне, білим голубом лети... Люблю дітей за їх наполегливість, неупередженість та щирість...

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва