Виноградів доєднався до Всеукраїнського проєкту «Крила»

ПодіїВиноградів доєднався до Всеукраїнського проєкту «Крила»

Виноградів доєднався до Всеукраїнського проєкту «Крила»

Благодійний фонд «ОВЕС» продовжує збір кришечок для відправки на переробку, а всі отримані кошти безготівково будуть перераховані на крила БПЛА українського виробника та виготовлення протезів для наших військових «ЗСУ».

Хто ініціював збір у Виноградові

Ян Корпош з подругою Олександрою Віраг.

“Рівно місяць тому ми  почали займатися збором пластикових кришечок долучившись  до крутого проєкту «Крила» «Благодійний фонд ОВЕС». Інформацію щодо проведення збору я дізнався у  соцмережі Facebook на сторінці у Командира ДРБ “Сонечко” Руслана  Каганця.” – розповідає Ян Корпош.

“Нашим Воїнам дуже потрібна підтримка і допомога, адже переживаємо важкий період – у країні війна. Розуміючи, що треба об’єднувати зусилля прагнемо допомагати нашим захисникам чим тільки можемо…” –  підтримує розмову Олександра Віраг.

Які кришечки приймають

Чисті пластикові кришечки від води, різних харчових упаковок, майонезу, кетчупу, соків, побутової хімії, засобів гігієни: баночки від шампуней, рідкого мила, засобів до миття посуду і т.д.

Чому тільки кришечки

На переробку можна здавати різний пластик, але компанія-переробник перераховує найбільші благодійні внески саме за твердий пластик, тому він є більш потрібним. Пластик, з якого виготовлені кришечки іншої якості ніж той, що пляшки. Він твердіший і дорожчий, ніж пластик з якого виготовлені пляшки. І для збору кришечок не потрібно багато місця.

“Від самого початку ми ставили для себе ціль зібрати 5 000 штук, ‒ продовжує розмову Ян,  ‒ збір йшов досить довго, збирали здебільшого по всьому місту, також на місцях де розміщені зони сортування сміття, що встановило ТОВ “АВЕ Виноградово”.

“За тиждень ми разом з вами зібрали майже половину. Також з часом після нашого звернення на інтернет майданчиках до нашого збору  долучилася більша кількість небайдужих за що їм щира подяка. Велика подяка за підтримку закладам, які доєдналися до нашого збору:  КЗ «Виноградівська публічна бібліотека» з філіями дитячої та міської бібліотек, бібліотека села  Дротинці; ресторанно-готельний комплекс “Остап”,  ресторан “Паприка”, «Sunday cafe», “Вище професійне училище-34” м. Виноградів та Виноградівська гімназія, ТОВ “АВЕ ВИНОГРАДОВО”.

“Кришечки, які ми зібрали спільними зусиллями передано нашим місцевим колегам волонтерам. Вони перенаправлять їх до пункту призначення. Відрадно, що поставивши за ціль 5 000 кришечок в результаті маємо у 30 разів більше ‒ 150 000 кришечок. Окрема подяка нашим військовослужбовцям.”

Довідка

Благодійний фонд ОВЕС ‒  освіта, виховання, екологія, спорт ‒  основні напрямки діяльності фонду.

Благодійний фонд ОВЕС діє в рамках діючого законодавства. Акція по збору пластикових кришок та пляшок є звичайною з точки зору податкового законодавства на загальних підставах. Всі дії відбуваються виключно з оформленням документів і за умови безготівкових розрахунків.

Благодійний фонд ОВЕС діє в рамках діючого законодавства. Акція по збору пластикових кришок та пляшок є звичайною з точки зору податкового законодавства на загальних підставах. Всі дії відбуваються виключно з оформленням документів і за умови безготівкових розрахунків.

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва