Пісні про любов від Нікіти Кісельова

ПодіїПісні про любов від Нікіти Кісельова

Пісні про любов від Нікіти Кісельова

Співав про любов. Своєю харизмою молодь на світлу, романтичну хвилю налаштував …

Цього святкового недільного надвечір’я неспішно поверталася додому.

–  Звідкіля ти зараз прямуєш ? –  позаду себе почула приємний голос сусідки, що наздогнала і порівнялася зі мною.

–  З міського Будинку культури. Була на концерті найромантичнішого молодого українського співака і виконавця своїх пісень, гостя з Києва Нікіти Кісельова. Запрошений народним депутатом України Владиславом Поляком та керівником руху підтримки Закарпатських військових, депутатом міської ради і активним та незмінним волонтером Михайлом Романом з програмою “З першого погляду” 26-річний улюбленець молоді давав свій благодійний концерт на підтримку 128  гірсько-штурмової бригади і вилучені за цей виступ кошти – 50 тисяч 539 грн. на їхню надійну підтримку.

Народився Нікіта 23 травня 1998 року. Змалку ріс в оточені, де музика мала свою цінність. Маючи тонкий музичний слух успішно навчався в музичній школі. Брав участь у різних конкурсах. Але на сцену, як затребуваний молоддю співак вийшов у вересні 2022-го року, завдяки його хіту “Романтично “, що став “ГІМНОМ КОХАННЯ”. Вплинула на його широкомасштабну концертну діяльність війна. Пережиті в Бучі події, перше розчарування в тих, кого вважав товаришами. Коли вирвався звідти і з великими зусиллями добрався до Києва, сама по собі народилася пісня “Пропаганда”. Хоча має близько тисячі написаних на власні вірші пісень і писалися вони навіть на французькій, англійській та іспанській мовах, однак чомусь свої і повчальні людські історії, свідками яких вочевидь був і сам, змусили його переглянути тематику пісень і більшу увагу приділити чистим людським почуттям, які облагороджують кожну людину, змушують її цінити те, що близьке, рідне, надійне і кожним з нас у свій час переживається, сприймається і возвеличує в нас просто ЛЮДИНУ. Так розширились горизонти його авторської романтичної лірики, присвяченої ЛЮБОВІ …

Заздалегідь до 18 години к.ч. до міського Будинку культури почала сходитись виноградівська молодь. Вхід був вільним, тому і яблуку ніде було впасти. Той енергетичний позитив відчувався в тому, як молодь терпляче чекала появи свого романтичного співака. І треба віддати Нікіті належне: жодної хвилини уваги своїх азартних молодих шанувальників він не змарнував, не пропустив намарне.

На сцені, пронизаній 5 пучками променів пунктуально точно появився 26-шестирічний, спортивної статури, молодий і вродливий юнак. Своєю харизмою, простотою і непідкупною щирістю віз заговорив до виноградівців, з чого вони хотіли б почати його сьогоднішній виступ. Відповідь залу була однозначною: з пісні “Романтично”… Поки Нікіта її співає, згадалася зворушлива з цією мелодією історія. Дівчина з Польщі звернулася до Кісельова з проханням, чи не написав би він варіант цієї пісні “Гімну Кохання” до її весілля на польській мові. Для неї це би було найдивовижнішим, найжаданішим і найпрекраснішим подарунком. І він вчасно справився з цим непростим завданням і в світі зазвучав її польський мелодійний романтичний варіант “ROMANTYCZNE “.

Нікіта Кісельов на сцені будинку культури міста Виноградів

Написана в Києві пісня “Квартира 156” відновила його і відродила як романтичного автора і виконавця .Ще не стихли захоплені його співом оплески за пісні “Чорні брові, карі очі, сльози капають дівочі”, “Два ліхтарі”, “Я – закоханий козак” та “Без тебе мені прохолодно” як НІКІТА попросив глядачів ліхтариками мобільників створити справжнє зоряне небо. І треба було бачити, як молодь власноруч створила фон до пісень “Сяєво” ,”Заметіль”, “Скляні очі”, “Зимно без тебе мені”, “Крижані вікна”. Захисникам України, які дали нам цю неймовірну нагоду говорити про тих, кого щиро чекаємо, любимо, віримо, яких наші світлі почуття, як сонце, обігрівають в холодних окопах і чути про любов і вірність їм теж зараз дуже важливо, тому Нікіта співає свій неймовірний варіант пісні “Ніч яка місячна, зоряна, ясная” . Не змовляючись усі присутні в залі підводяться на повний зріст і під стелею просторої зали чітко проголошують слова “СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!”

Як хвилююче звучить зараз пісня “У ліфті”, що між поверхами багатоповерхівки застряг. Між молодими проходить це незвичне побачення: і він, і вона зараз просто відчувають те тепло, яке випромінюють ці два щиро люблячих серця…  Її замінює пісня “Випромінюй”, “Полюси”, “Льодові візерунки” , “Джульєтта” і в кожній підтвердження співака, що душа його застрягла в тенетах коханої і за тебе готовий померти, бо ти єдиний мій зміст і окраса моїх думок, мрій і почуттів, надій і сподівань, тих високих поривів, якими живу зараз, у часи лихоліття – повсякчас.

Скільки разів в транспорті, ми чули ці слова: “Обережно! Двері зачиняються! Наступна станція – ЛЮБОВ!”. Саме так назвав свою пісню НІКІТА. І між рядами молоді пари почали танцювати. В надійних чоловічих руках, під надійним захистом свого коханого зараз відчувала себе кожна закохана дівчина, молода жінка, мати чи просто подруга. Красномовніше всяких слів зараз говорили не лише рухи, теплі дотики рук, чи довірливі та щасливі погляди танцюючих, це був просто прорив розкутих у цьому романтичному просторі людських почуттів, які дорожать один одним, дякують долі, що колись звела їх і немає на світі сили, яка би їх змогла розвести, лишити цього святого відчуття: навіки – разом!

На завершення концерту, на численні прохання присутніх співак повторно виконав дві шалено популярні у молодих виноградівців пісні “Романтично” та “У застряглому ліфті.

Разом з виконавцем, стоячи співав весь зал. І було таке відчуття, наче в цей січневий недільний вечір скресла крига і про ЛЮБОВ заговорили навіть стіни і цьому почуттю тут стало тісно. Воно просилося на простір, до людей, яких ВІЙНА не розучила любити і душею рватися до тих, кого НІКИМ НЕ ЗАМІНИТИ!

Марія КОНКІНА

очільниця Виноградівського відділення ГО МАЛІЖ

Фото: КЗ Виноградівський міський будинок культури

Я нікому не віддам твою весну, край зелений і незайману красу, дикий ліс, квітучий яблуневий сад, тиху велич переплетених Карпат! Україна - моя радість і журба, моя тиха, віком стомлена сльоза. Ми разом з тобою будемо завжди, моя пісне, білим голубом лети... Люблю дітей за їх наполегливість, неупередженість та щирість...

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва