«Виноградівська палітра» з блисками Різдва і Нового року

Події«Виноградівська палітра» з блисками Різдва і Нового року

«Виноградівська палітра» з блисками Різдва і Нового року

Олександр Шандор, Іван Гецко, Федір Сільваші, Іван Токач, Генці Тиводор, Гелена Матій, Ірина Товт, Василь Гудан, Валентина Костьо. Ось такий ланцюжок утворила експозиція виставки, яка відкрилася у Виноградові на передодні Новорічно-різдвяних свят.

Тридцять два полотна – пейзаж, натюрморт і різьба по дереву («Богородиця» Івана Гецко) створили насичену, певно, характерну лише для Виноградова палітру, трішки стихійну, як погода цьогоріч у грудні, але завершену у своєму індивідуальному творенні. Кожен художник працює у вже визначеному напрямку з обраною темою, намагаючись не лише задовольнити свою потребу виразитися, а й подарувати глядачам гарні емоції. Цього разу гостей прийшло чимало, як раз вони і ділилися своїми враженнями від побаченого. Заодно зустріч стала гарною нагодою зібратися в колі колег по пензлю, поспілкуватися та привітати один одного з наступаючими святами. Отож на палітрі із звичними олійними фарбами засяяли новорічні вогники.

Валентина Костьо

Найбільше люблю пізнавати світ, люблю читати, малювати (живопис, графіка, ілюстрація), писати вірші, вивчати мистецтво, в’язати, думати, гуляти, спілкуватися, прибирати в домі. Не люблю куховарити, але з любов’ю готує для сім’ї. Народилася на Волині. Виросла на своїх фантазіях, тому творчий путівник веде мене з дитинства та особливе творче піднесення почалося в зрілому віці. Автор дитячих збірок для дітей: «Намистинки» (ілюстрації авт.) вид-во Олександри Гаркуші, м. Ужгород, 2011р. «Відчуття щастя» вид-во «Майстерклас», м. Київ, 2014р. Персональні виставки живопису та графіки: 2009р. – м. Мукачево, замок Паланок, 2010р. – м. Хуст, галерея «Митець Верховини», 2012р. – м. Виноградів, галерея «Хелена», 2021р. – смт. Опішня, Полтавська обл., Національний музей-заповідник українського гончарства. З 2013 року працюю адміністратором виставкової зали ІМПАСТО в м. Виноградів на Закарпатті. Займаюся виставковою діяльністю.

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва