Киця Рональдіна. Весна. Поезія. Музика та гарний настрій

ПодіїКиця Рональдіна. Весна. Поезія. Музика та гарний настрій

Киця Рональдіна. Весна. Поезія. Музика та гарний настрій

Любителі поетичного слова, весни та котів зібралися в головній книгозбірні району відсвяткувати Всесвітній день поезії. Своєрідна зустріч в супроводі котів живих і (не)живих пройшла в приємній обстановці, сповнена поезії, музики, домашнього затишку та позитивних емоцій.

Цікаві факти про поезію,  ТОП 10 «Від класиків до сучасності», теорія Шредінгера інтерпретована на літературний стиль – експеримент згідно якого поезія є або її немає, ну і звісно, читання поезії розбавлені музикою від Здени Тесличко та Мар’яни Світельські  – усе це «Поезія по-котячи».

Головною героїнею заходу була киця Рональдіна, яка уважно слухала та насолоджувалась пестощами учасників – без упину її гладили.

Даний захід є черговим свідченням, того що література на місцевому рівні і не тільки,  є цікавою, неординарною та має свого читача (слухача). Своєрідний квартирник окреслює себе не як просто творчу тусівку, а як коло людей, які цінують розвиток культурних тенденцій, пропаганду культури краю та в цілому. Це дає надію, що наступні заходи збиратимуть дедалі більше людей. Одним з таких є арт-тусівка «Сонячний Колізей», що вже два роки поспіль відбувається на руїнах Виноградівського замку «Канків» у серпні. Тому і цьогоріч у планах відтворити поезію та музику супроти ночі у променях сідаючого сонця – поети, музиканти, барди прийдуть на зустріч один одному та прекрасному…

Серед переліку місцевих авторів були: Василь Горват, Здена Тесличко, Валентина Костьо, Світлана Тарнавська, Ірина Криванич, Тетяна Микита та Світлана Кедик.

Світлана КЕДИК

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва