Вперше в ІМПАСТО

ПодіїВперше в ІМПАСТО

Вперше в ІМПАСТО

Вашкеба Любочка, Борисенко Веронічка, Ващук Олечка, Гаврилюк Маргаритка, Марканич Богданка, Танчинець Євгенія, Кайло Іванка, Петканич Сашка, Біланчук Софійка, Лучкей Алінка, Мудріян Ізабелла, Алексик Анастасія, Клантюк Анна, Барна Артурчик, Дірей Владка, Купар Анастасія, Фурик Вікторія, Мейгеш Даніелка, Гулянич Ангелінка, Назарова Наталія, Бурса Ангелінка, Свереняк Максимко – ось така творча група веселково заполонила виставкову залу ІМПАСТО напередодні зими.

Всі вони займаються у студії «Кольорові долоньки» під керівництвом чудового педагога Любові Вашкеба. Вік дітей від п’яти до чотирнадцяти років. Прекрасні творчі роботи говорять про те, що юні художники серйозно і з великим терпінням відносяться до свого захоплення. Старанно виконують малюнки як олівцем, так і пензлем, роблять вітражі і розписують скляний та керамічний посуд. Все твориться з великою любов’ю до цього світу.

Відкриття виставки пройшло незабутньо, адже кожен з них вперше брав участь у такій «серйозній» виставці. І це свято розділили з ними їхні найближчі люди, які само собою були вражені не лише представленими роботами, а й чудовим оформленням зали і виставки, яке не менш старанно підготувала керівник студії. Студійці одразу на святі мали змогу познайомитися з такими новими формами малювання, як на воді та піском, які проводили запрошені майстри з м. Хуст. Майстер-клас мехенді проводила одна із учасниць виставки Алексик Анастасія, а орігамі – Оля Ващук. Бажаючих спробувати нове було вдосталь, вдосталь було і вражень.

ІМПАСТО пишається юними талантами.  

Валентина Костьо

Найбільше люблю пізнавати світ, люблю читати, малювати (живопис, графіка, ілюстрація), писати вірші, вивчати мистецтво, в’язати, думати, гуляти, спілкуватися, прибирати в домі. Не люблю куховарити, але з любов’ю готує для сім’ї. Народилася на Волині. Виросла на своїх фантазіях, тому творчий путівник веде мене з дитинства та особливе творче піднесення почалося в зрілому віці. Автор дитячих збірок для дітей: «Намистинки» (ілюстрації авт.) вид-во Олександри Гаркуші, м. Ужгород, 2011р. «Відчуття щастя» вид-во «Майстерклас», м. Київ, 2014р. Персональні виставки живопису та графіки: 2009р. – м. Мукачево, замок Паланок, 2010р. – м. Хуст, галерея «Митець Верховини», 2012р. – м. Виноградів, галерея «Хелена», 2021р. – смт. Опішня, Полтавська обл., Національний музей-заповідник українського гончарства. З 2013 року працюю адміністратором виставкової зали ІМПАСТО в м. Виноградів на Закарпатті. Займаюся виставковою діяльністю.

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва