Дивитись на його витвори мистецтва – задоволення

ГалереяДивитись на його витвори мистецтва – задоволення

Дивитись на його витвори мистецтва – задоволення

Можливість поринути у спокій  пейзажної лірики – так, його картини говорять. Говорять тишею часу, фарбами всесвіту переливаючи палітру з  вуст  і рук та до споглядання.

Непроходжені години і поринання за межі полотна… та підіймаючись над задумом художника створюєш власний шедевр  – задоволення.

Світлана КЕДИК

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва