Те, що дає крила

КнигиТе, що дає крила

Те, що дає крила

«Взявши до рук і глибинно осмисливши збірку віршів авторки, читач потрапляє в її світ, наскрізно пронизаний і наповнений любов’ю жінки-матері, жінки-майстрині яка денно і шощно в суєтливих життєвих реаліях вправно вишиває словом свої поетичні полотна, не гублячи мелодики звучання своєї душі та дару бачення в усьому сущому прекрасного…»

Анна Косак 

Характеристики:

Назва:  Те, що дає крила

Автор: Тетяна Рацин

Видавництво: Карпатська вежа

Мова: Українська

Рік видання: 2021

Кількість сторінок: 124

Формат: 84×108 мм

Палітурка: М’яка

Папір: Офсетний

ISBN 978-966-8269-69-1

Тип: Паперова

З питань придбання книжки звертайтесь до авторки

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва