Мораль

…усе інше неважливо, позаяк його не існує

Ось так, у тишині, проплачені файли малюють завтрашній день видаючи його за майбутнє.
І допоки манна сиплеться з неба списки поповнюються паспортними даними з усіма конфіденційними кодами, шрифтами уособлюючи обличчя месій. Лжепророки  не йдуть поміж людей, але надсилають дарунки та ораторів жебрацького стилю. Насправді стиль і кегль написаного немає ніякого значення ані фото, бо то лише вкрадений час, якого не існує.  А далі…
А далі порожнеча. Хоча, так хочеться за просторами далі взріти таку просту й водночас незбагнену мить – щирість. Боже мій, яке упереджене ставлення до Тебе. Може би Ти вже зійшов зі свого Каменю Абсолюту й став каменем спотикання у нас під ногами? Бачиш, як воно, ми топчемо мудрість, злизуємо золотий пил усвідомлення й продаємо Тебе за тридцять срібних монет. Хіба може  бути більша політика ніж релігія? Партія бога ось, в чергове роздає обіцянки, кому не випало честі їсти з рук «давця» йде в мажоритарку. Там кандидати діляться на чужих і рідних і завжди є той, хто тримає бога за п’яти – блуд. Це ж треба стати повією у елітарній системі життя. Розсунути тенета обману  й мовчки, без емоцій  увібрати в себе здоровий глузд. 
Боляче. 
Хочеться спокою.
Рівноваги.
Хочеться виринути з тої діри, що поглинає зірки і галактики. 
І нехай світи навколо мене сиплються, а я йтиму паралельно отій неосяжній далі, яка дарує мить вічності у посмішках тих кого любиш, хто любить тебе. Усе інше неважливо, позаяк його не існує.

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва