Вігвам

Спокій і затишок – так багато, коли втратиш і зовсім нічого, коли маєш

Танці дикого гатунку
В стилі саксофону
Гучно
Рвучко
З перспективою на стогін за вікном – дощ. Рве ревучий. Розриває плоть ночі навпіл. Не дає найменшого шансу на тихе любовне стікання.
Агресія стосунків, наче відволікаючий маневр, бо таки лусне грім  востаннє. Востаннє блискавка засліпить  і кине розрядом у вже зледеніле тіло небокраю. Тої миті смерть бентежно відступить, стихне бряжчання ілюзій і ранок на підступах тиші забере у вігвам еротичного зніяковіння в ореолі Сонця, що закономірно підніметься над Землею. 
Танці дикого гатунку під дощем. З ним і Тобою. Ми у трьох рубцюємо калюжі сміхом дедалі глибше занурюючись в деталі, коли інтимні варіації вечору диктують спокій. 
Спокій і затишок – так багато, коли втратиш і зовсім нічого, коли маєш. 
Гучно
Рвучко
З перспективою на стогін
Можеш малювати, а можеш ліпити із мокрої глини стінки посуду для граалю – плоть людини. Як закінчиш, я вдихну Сутність Нашу. 
Ґратулюю, Твоєму мовчанню.

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва