Абсолют

Абсолют

Я застигла, мов камінь. Заціплена, стиснута, зранена, зламана… і вже не підлягаю ремонту

Розпізнаний не мною, а диким змаганням бути. Бути тут і зараз. Бути вчора, сьогодні, завтра. Бути водночас всюди, і водночас ніде, але бути, бути, бути… вигравати мелодії екстазу від самопізнання,  і самовеличі, і самолюбування. Всеохоплююче і жадібно ковтати звук кожної ноти тактично розділяючи на октави. Інструмент пізнання обирає останню варіацію… за нею тільки дотик миті продиктованого часу. Бо коли людина приходить у цей світ, він стає часткою неї – спустошує долю буття і заповнює долю життям. Так, чи інакше – це доля, до-ля. Частоти відповідної закономірності впроваджують правила гри. І ти звучиш саме так, як диктує доля. Велика доля правди у тому, що свій ритм і темп обираєш сама. Ось так і звучиш – у невблаганній самотності. 
Монотонність віри наближує до високих нот та змушує тремтіти від натягнутих струн. Хвилі збільшують, а чи зменшують свою дію у просторі і часі даючи тобі шанс часом, бігти, часом йти, часом зупинитись аби надати речам відповідні імена. 
Я застигла, мов камінь. Заціплена, стиснута, зранена, зламана… і вже не підлягаю ремонту. Розпізнана не Тобою, а диким змаганням бути. Бути тут і зараз. Бути вчора, сьогодні, завтра. Бути водночас всюди, і водночас ніде, але бути, бути, бути… бути з Тобою. 

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва