Велике стихання

Велике стиханняВелике стихання

Велике стихання

Компромат на Бога і ніяк інакше.

Книга есе «Велике стихання» пропонує багаж  міркувань де визнані стереотипи руйнуються художнім стилем авторки: закодовувати голографічні знання підсвідомості у явну реальність. Зашкалють образність та метафоричність; захоплюють віхи психології та філософії.

Авторка радить читати не натщесерце – після порції улюбленого напою, тоді, коли хочеться «трішки поїхати уявою», трішки побешкетувати з собою, трішки посперечатись з Богом… аби вийти на рівень розуміння абсолюту, стати на нього і не втриматись – «…гепнутись лихослів’ям з усієї сили думок;  розірвати душу на шмаття, і вмить зшити її нитками ще здорового глузду, але довести Великому, що мізерна частка Нього в людині – це банальний математичний розрахунок…»

ЗМІСТ

Мораль

Перший

Святий Ґрааль

Мить

Джоконда

не озираючись

відрікаюсь

Я єсмь

Предтеча

в апогеї

натщесерце

іскаріоти

за брамою

кат

глухоніма

Коли зникає галас

Опіум

Пекло

Жриця

Іронія

Любовна арифметика

Апокаліпсис

Амінь

Жнива

Тривога

Жовч

«от-от»

Розітри мене в пил

Вт(д)ома

Спрага

Вир

Обітована

Ранок

тут і зараз

Епізод

Індустрія краси

Мускус

Безвість

Вігвам

Абсолют

Велике стихання

Абревіатура

План

Гармонія

Просто мені так хочеться

Нескорені

Сталість пам’яті

Сансара

Камелот

Олія Духу

Бог-терорист

Світло

Священна корова

Днище

Мікстура для Бога

Імам

Дух

Всепоглинаючий

Я

акт

Штиль

Реальність

Шедевр

слІДИ

Світло йонів

стКрах

демагогія Господа

Мовчи

Жаль

Сенс

Терези

Вакуум

Зірки

Весна

Літо

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва