демагогія Господа

Велике стиханнядемагогія Господа

демагогія Господа

Люди вірують…

‒ Той хто має абсолютну владу і навіть той хто її прагне не може бути невинним ангелом. А ‒  Богом?
‒ Час витікає з ночі клопітким сном. Ти ладна оповити простір міфом, та ілюстрації зникають в уяві. Чорно-білий фон диктує квантову реальність. Ми ‒ кванти. 
‒ Заколисай мене спокоєм. Подихай над вушком чергову казку у проміжку між сном та бадьорістю. А я зірву тишу ночі і прикладу до твоїх вуст ледь чутним цілунком. Бо день, як омана. Ти обманюєш мене в напівприсядки. Я можу навіть не відчути полуди, що літнім жаром опускається на тіло. 
‒ Праведні муки в іпостасі купелю з норову людського. Розірвані грати, розбиті друзки, роздерті простирадла сну, розкуйовджені чакри… усе на ніч. Вдивляючись в казку темінь малює привиди світла і тоді мізерні плямки і великі плями формують струмінь єства. Усе від Бога. Усе… 
‒ Ким би він не був, хай навіть і лукавим. 

Лукавий бог лукавить сидячи на абсолютно лукавому камені. Витісує життєві таблички з долями та роздає людям. Люди вірують і тому не малюють собі ідола, а приймають того який є у їх суті.   

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

…Я нестандартна у творчих особливостях, люблю писати символами, інколи – словами. Можу звісно і знаками, але то не ієрогліфи, а мова Боже Вільної, хто ж мене тоді зрозуміє? Дуже хочу обійняти Любов’ю весь Всесвіт, отак взяти на руки, як малу дитинку, заколихати, заспівати… і сказати – все у нас буде добре

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва