Іронія

…порнографія цього світу зашкалює

Без усвідомленості ефемерного потоку життя від небуття до небуття, від передзародкового проектування до післясмертного викривлення реальності відсутності себе. І завше так, коли вже повіриш у велич творення власної долі, підловлюєш на гачок свідомості безмір порожнечі й невагомості, незначущості полови, що розвіюється з кожним новим подихом Бога.
Він мовчки дивиться на страждання і муки душі, мовчки тривожить єство страхом не жити, але не померти.
Мовчки жбурляє у пекло перспективою на прощення за не твої гріхи наказуючи каятись.
Як же вдало тобі привив скрежет зубів, біль і прах умирущих. Як вдало ізолював від небуття до небуття, ув’язнив у реальність часу  в аспекті простору сповненого матерії вкручуючи в матрицю гвинтик нейронного начала – твоєї свідомості. Бо тої миті, як ти усвідомив себе собою в житті – ти є. Ти і є життя. 
Параноя, кажеш.
Не думаю. Це вимір тебе у зародку мене. Так, я викривляю простір і переломлюю світло пожираючи мастурбації й проекції еросу на зразок розпусти, бо порнографія цього світу зашкалює, а іншого поки не маю. От і тішусь одкровенням збочених…
Яка іронія Духу.

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва