Мускус

Такими нас Бог і намалював –  голими та щасливими

Він розбудив мене цілунками. Цьомав і цьомав, цьомав і цьомав… усюди цьомав, наче я всюдисуща. Таки визнає мене Богинею 😊 авжеж. 
Доба майже перейшла нульовий рубіж і рівно в 00:03 енергетична мережа звабила місто світлом. Дім від сорому вкрився туманом, а через опівнічне вікно до кімнати стали запливати краплі холодного осіннього дощу. Пливли без вітрил до мене у ліжко де я плекала тепло затишку від радості бути разом. Солідарність любові дедалі більше зваблювала. Погашені свічки на столі все ще пахнули мускусом. Ніде правди діти – я люблю любитися. Бунт юнацького захвату охопив ореоли бажання від кутика до кутика, від вигину до вигину, від абстракції до йоги. Ми міряли підлогу і стелю і м’яку ковдру у перинах із мрій. А потому заснули в обіймах світу заґратовані в сплетінні тіл один одного.  
Такими нас Бог і намалював – голими та щасливими. Така приємна картина світу цієї ночі вже кілька годин виношувала ранок. Фарби розрідженого стану думок на висоті чакр відкривали спектр розуміння акту творення нового світу зі Світлом. 
І сказав Бог: «Нехай станеться Світло» 
І Світло сталося.
Запалилися зорі у темному просторі неба. Вони горіли нами і гріли нашим теплом безмірність вселенського небокраю. Аби там на далекій планеті Земля комусь захотілось  запалити цілунком свічку мускусу.  

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва