План

Завтра я стану оновленою. Неодмінно стану, як тільки переживу свою ніч і вміщений у ній холод

План
Грудень грає дощем за вікном.
Ніч.
Холодна і мокра змушує божеволіти лиш від одного свого доторку.
В душі тепло. Тепло топить лід ззовні й витікає сльозами. 
Яке щастя!
Яке щастя вміти плакати від щастя. Від щастя бути вміщеною у цю темну безодню холодної ночі, коли поруч Ти. Ти жеврієш у моєму серці вогником та вказуєш шлях тим, які заблукали.
Темно. 
Сонце в ореолі бажання застигло миттю. І вже немає від нього, ані сплеску емоцій, ані вітру, що обпікає Землю благодатним вогнем. 
Холодно.
Кришталь душі розсипається на друзки. У синтезі душі і кришталю народжується біль.
Яке щастя!
Яке щастя боліти Тобою. 
Боліти Тобою сповна! Усіма колами пекла і раю! Боліти за гріхи непрощені і прощені огріхи! Боліти за віру та за її відсутність! Боліти за мрію та її втілення! Боліти на втіху Диктатору, що диктує правила з самого початку, а каже – “Даю вибір”. 
Даєш.
Звісно даєш вибір між життям з Тобою, або життям в Тобі. Бог-Диктатор. 
Так, чи інакше це єдиний план. 
Завтра я стану оновленою. Неодмінно стану, як тільки переживу свою ніч і вміщений у ній холод.
А я переживу, згідно плану.

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва