Сталість пам’яті

Велике стиханняСталість пам’яті

Сталість пам’яті

ККД халяви дорівнює 100%

950 мілілітрів води щоденно з корисними мінералами. 
Одна пігулка заспокійливого.
Одна від алергії.
Вітамін з цитрусу, фрукту та овоча. Енергія з м’яса… Звідки ж тоді беруться калорії?
Коров'яче молоко, свинячий жир, курячі стегна, а може індичі… забиті зайці, подекуди пацюки і навіть, собаки.
Злаки, боби, часник та цибуля і всяка екзотична скотина.
Що за начиння?
Кров, лімфа, кишківник і мозок, кілометри нервових волокон, гігабайти нейронів, кіловати спогадів. 
Мало не забула про яйця.
ККД халяви дорівнює 100%
Сьогодні ляжу спати голодною…
Просто рік добігає кінця. І вся ейфорія здійснених бажань і нездійсненних мрій відточує фази дотиків внутрішнього світу із зовнішнім. Безлад у голові, але не в домі. Безлад у світі, але не в чужому. Ти жуча сама собі і така близька лукавому з усіма його вибриками підлабузництва до соціуму, що обдаровує лайками за гарний писок, пишні цицьки, довгі ноги, накачані губи, нарощені вії та нігті, укладені брови і силікон куди можна впхнути, а ще кілограми макіяжу замість гримаси. Маски абсурду зашкалюють, ішемія мозку не витримує чергового нападу – нудить. Нудить від збочення бути тим, ким ти не є. 
Досить!
Досить кривити душею. Досить шукати неспоріднені “Я” без “Я” як такого, без свідомості й усвідомленості та ролі в питаннях життя й смерті. Бо тебе нічого не цікавить крім телевізору, телефону та холодильника.
Найкращі друзі з'єднані дротами по різні боки, ховають суть людськості за аватарами. Так і живемо у віртуальному комп'ютері Всесвіту. Програма ілюзорності працює без перебою. Творці дають завантажувати нові версії себе. Живемо у хмарах гігабайтами, купуємо домени і місця для свого комфортного розташування. Усе як не в людей. Чого дивуватись?
А кажуть Всесвіт – живий організм. 
Безперечно, живий. Бо ми живемо у його програмі живими часточками цілого конекту. Тепер замість кохатися ми конектимося без утоми фізичної чи моральної. Насправді вже не турбує психологія стосунків між людьми, адже є аватари, які просто френдяться. Так народжуються френдята.
Як усе просто.  
Просто рік добігає кінця. І таргани в моїй голові затихають – 29 грудня 2022-й, ніч. Певно, перезавантажуються. 
Світло є. Інтернет-зв'язок є. Wi-Fi працює.
2023-й – оновлення триває.

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва