Розітри мене в пил

Велике стиханняРозітри мене в пил

Розітри мене в пил

Пекло’… Сонце згубно пекло’ навіть не підозрюючи, що тут на Землі,  є справжнісіньке пе’кло.

Розітри мене в пил земний і розвій разом з вітром. Може, колись, та збереш до купи і зліпиш «людину штих». Я буду ані жінкою, ані чоловіком, я буду собою. Буду жити на Землі де Ти омиваєш мене своїми водами , а я пещу хвилями вибір жити або жити.
Розітри мене в пил! Чуєш! І хай я воскресну або вмру навіки. Але… але не муч безпорадністю змінити хід історії. Нащо Ти пишеш про люцифера?! Га!? Нащо займаєш сонцесяйні сторінки любові ляпами з хвостом!? Нащо, взагалі Ти допустив можливість існування  лукавого?
Хіба, Тобі не болить!? Страждання і сльози зважені кармою, тільки от чиєю. Чиїми законами кожен зі спраглих таврує дорогу з хрестом. Бо мовляв, без хреста не потрапиш до раю… А чого ж не попередив, що дорога до нього веде через пекло!?
Пекло'… Сонце згубно пекло' навіть не підозрюючи, що тут на Землі,  є справжнісіньке пе'кло.
А Тебе сьогодні вчергове спитав янгол – «Хто придумав війну?»
Відповідай!
Хіба, не з Твоєї волі все стається?
Розітри мене в пил…

14.07.2022

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва