Перший

…сонце, таки обігріває, навіть якщо по щоках шалено котиться дощ.

Дай часу, якого не маю.
Дай вислови, слова, перемови, заговори, мови…
Дай мовчки, шепотом сумління і Своєї величної наснаги – любити… по при все.
І того дня, коли весна повернеться в мою душу і возродиться багаттям кольору і праведності тиш. Того дня я скраєчку свідомості сяду, на узбіччі усіх неузгодженостей з собою, зі світом, з життям –  та подумаю. Передумаю думи сердечних нападів, високого тиску і навіть головного болю… понижу градус нервового зриву і просто… просто поплачу. Нарешті.. тільки для себе, тільки через себе, тільки собі, в своє незадоволене задоволення. Психологія втечі від себе, нарешті, повернеться лицем до мене, тої, що повсякчас прагне змінити світ на краще. А воно, краще, знаєте,  у кожного своє. І мірила не має допоки ти не віднайдеш спокій та рівновагу в собі. Тоді, стає неважливим який світ тебе оточує зовні, але важливо, який світ живе в тобі.
Сльози котяться –  перший весняний дощ.
Я пещу в ньому свої зіниці, притуляюсь так близько до теплої вологи аж дух захоплює. А далі ловлю свій погляд на променях – сонце, таки обігріває, навіть якщо по щоках шалено котиться дощ.

Світлана КЕДИК

ВЕЛИКЕ СТИХАННЯ. Зміст

Народилася 24 січня 1981 року поблизу міста Виноградів) – українська письменниця, авторка поезій з вишуканим присмаком еротизму, філософських есе та прозових творів, казок для дітей. Дипломантка конкурсу Коронація слова 2011 в номінації «Романи» за збірку казок “Зірочка”. Лауреатка “Сорочої премії” ім. Петра Сороки (2021) в номінації “Денникова проза” за книгу “Етимологія щастя” Засновниця та редакторка культурно-мистецького інет-видання “Виноградівські Вогні”. Авторка книжок: «Світ Добра» (Карпатська вежа», 2012); «Етимологія щастя» («Український пріоритет», 2020); Співавторка: «Трикутник» («Лілія», 2017)

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва