Вечір музики з Volkanov та “Марина і Компанія”. Розіграш на підтримку ЗСУ

ПодіїВечір музики з Volkanov та “Марина і Компанія”. Розіграш на підтримку ЗСУ

Вечір музики з Volkanov та “Марина і Компанія”. Розіграш на підтримку ЗСУ

Вечір скомпонований музичними творами від Volkanov (молодого українського співака, композитора) та “Марина і Компанія” (команда музикантів, яка займається, як виконанням каверів на відомі українські та зарубіжні композиції,так і створює свої власні пісні в жанрі Популярний Фольк) в залі ресторану “Пузатий Шеф” вразив з першого погляду своєю атмосферою — затишна і гостинна. Маю зауважити, що обслуговування на вищому рівні: привітний персонал завжди готовий допомогти та порадити, а страви, які подаються, вражають своєю оригінальністю та смаком… 

Творці музичного дійства здивували своєю енергією та талантом. 

Музика линула у повітрі, створюючи особливу атмосферу, яка зачаровувала. Було відчуття, ніби час зупинився, а кожен з присутніх віддавався музиці та миттєвим враженням…

Виступ “Volkanov” був просто неймовірним!  Енергія та талант зачаровували з перших нот. Кожна пісня переносила в інший світ, а їхня музика пробуджувала почуття і викликала хвилювання. Неймовірна командна гра та майстерність у виконанні залишили незабутні враження.

Виступ колективу  “Марина і Компанія” захопив серця та душі глядачів. Марина дарувала аудиторії неповторні емоції своїм чудовим голосом та виразним виконанням. Кожна пісня переплітала відчуття та залишала слухачів у захваті. Знана за своєю теплою енергетикою та вражаючою музичною харизмою, їхня команда створювала атмосферу незабутніх моментів. Вони вміло переносили свою любов до музики глядачам, залишаючи усіх присутніх у захваті.

Благодійний розіграш на підтримку ЗСУ.

Дякуємо ЗСУ — донатимо на ЗСУ.

В теперішніх реаліях складно розвиватися та працювати, але ми робимо все, що в наших силах, щоб підтримати хлопців на передовій. Концерт ніс в собі багато добра та позитивних емоцій. В його рамках був проведений благодійний аукціон за присутності Михайла Волинця, який служить в 141 бригаді (Валентина Костьо розмалювала гільзу). 

Так, на аукціоні було зібрано 11 000 грн.

Заклад додатково передасть воїнам ще 15 000 грн. з виручених коштів.

В сумі з концерту 26 000 грн.

Локація @sad_resto 

Організація вечору @panda_studio 

Артисти @marinaicompany @dimavolkanov 

Технічна підтримка @ignatsimisha @roma_stankovich 

Фото/відео вечора, завдяки яким маємо згадку @olagandriy @oksanaolag

Дякуємо всім хто робить благодійні справи.

Ян Корпош з враженнями від вечору музики з Volkanov та “Марина і Компанія”;  благодійного розіграшу на підтримку ЗСУ та атмосфери ресторану “Пузатий Шеф”.

Ян Корпош

Залишити відповідь

c

Lorem ipsum dolor sit amet, unum adhuc graece mea ad. Pri odio quas insolens ne, et mea quem deserunt. Vix ex deserunt torqu atos sea vide quo te summo nusqu.

Підпишіться на нас!

А ми триматимемо Вас в курсі останніх новин мистецтва